Gigi Becali susține că perioada din închisoare l-a schimbat complet. A spus ce planuri are cu Steaua



029 марта 2015

Gigi Becali susține că perioada din închisoare l-a schimbat complet. **A spus ce planuri are cu Steaua**

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a beneficiat de o permisie de cinci zile în această săptămână iar azi, duminică, s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde ispăsește o pedeapsă cu închisoarea de trei ani și șase luni.

Becali, alături de mama sa și de câțiva apropiați, a participat duminică dimineață la slujba oficiată la Biserica Pipera, lăcașul de care latifundiarul este extrem de apropiat.

Omul de afaceri n-a mai fost la fel de volubil ca altă dată, dar tot nu s-a abținut și le-a transmis reprezentanților mass-media, prezenți la lăcașul sfânt, că s-a schimbat complet.

"Viaţa mea s-a şters, am şters totul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, mă duc după Hristos oriunde este el. Îi caut pe cei bolnavi, pe cei săraci, pe cei dezbrăcaţi, pe cei însetaţi, pe cei din temniţă şi pe cei din spitale. Toată averea mea o dau lui Hristos”, a spus Becali.

Următorul meci al roș-albaștrilor din Liga 1 este cel din deplasare, de la Mediaș. Gaz Metan - Steaua se va disputa duminică, 5 aprilie, de la ora 20:30 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Chestionat în privința planurilor de viitor pe care le are cu Steaua, Gigi Becali a replicat fără a clipi:

”Dacă mă interesează mântuirea, mai are Steaua vreo valoare pentru mine? Lucrurile astea, materiale, nu mă mai interesează. Pentru mine, Steaua va fi o societate comercială, care va câştiga bani, bani pe care, la rândul meu, îi iau şi îi dau. Caut bolnavi, caut biserici, caut oameni, o să fac lucruri bune”, a conchis omul numărul 1 din conducerea roș-albaștrilor.

Becali așteaptă cu emoții ziua de marți, 31 martie, atunci când va afla la Tribunalul Constanța dacă va fi sau nu eliberat condiționat. Magistrații Judecătoriei Medgidia au admis, la 6 martie, cererea lui Becali de eliberare condiționată, dar procurorii DNA au depus contestație.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑