Chicharito Hernandez a marcat primul său gol după 150 de zile



029 марта 2015

 

**VIDEO** Chicharito Hernandez a marcat primul său gol după 150 de zile

Împrumutat de Manchester United la Real Madrid, atacantul mexican Javier "Chicharito" Hernandez are parte de un sezon dificil, în care îi e foarte greu să se impună în fața unor jucători precum Karim Benzema, Cristiano Ronaldo sau Gareth Bale.

Dar echipa națională are rolul de a-i reda bucuria golului, iar Chicharito (26 de ani) a reușit sâmbătă seară primul său gol pentru Mexic de pe 12 noiembrie 2014 încoace! Acesta a decis partida amicală cu Ecuador (1-0), disputată în Los Angeles, cu un gol foarte spectaculos.

Ultima reușită a lui Chicharito în tricoul reprezentativei fusese consemnată în noiembrie 2014, dar ultimul gol la echipa de club a fost marcat pe 29 octombrie, în Cupa Spaniei, contra modestei Cornella El Prat. Astfel, au trecut fix 150 de zile de la ultimul gol al mexicanului, care a bifat astfel cea de-a 39-a reușită pentru naționala sa.

În topul all-time al golgheterilor Mexicului, Hernandez l-a egalat pe Cuahtemoc Blanco, dar jucătorul de la Real Madrid mai are 7 goluri până să-l ajungă pe Jared Borgetti, liderul istoric al marcatorilor mexicani. Reușita lui Chicharito din partida cu Ecuador, mai jos:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑