Succes răsunător pentru luptătorul moldovean Pavel Voronin. Ce trofeu a câştigat



029 марта 2015

 

Pavel Voronin a cucerit centura de campion la turneul Facta Non Verba, care a avut loc la Verona. Sportivul nostru s-a impus în concursul de piramidă, la categoria de greutate de pănă la 93 de kg.

Pavel Voronin şi-a îndeplinit un vis. Luptătorul moldovean a câştigat pentru prima dată un trofeu de o importanţă majoră. Sportivul, care a reprezentat clubul de Muay Thay, Lion, l-a învins în semifinale pe italianul Antonio Copeta, iar în finală nu i-a dat nicio şansă lui Ivan Daili.

Pavel Voronin a câştigat centura de campion şi un trofeu. El participă şi la galele KOK organizate de Asociaţia FEA, însă, pe patru aprilie, va rata turneul de la Chişinău, pentru că în categoria sa de greutate nu va avea loc niciun duel.

În schimb, la evenimentul de sâmbăta viitoare în ring vor intra alţi 22 de sportivi. La gala KOK Eagles World Series, patru luptători se vor duela în concursul de piramidă pentru centura de campion la categoria greutate de până la 85 de kg.

În cadrul aceluiaşi eveniment, deputatul Constantin Ţuţu se va bate cu letonul Vitalii Buhriakov, iar în pauzele dintre meciuri, atmosfera va fi încinsă de interpretul Carlas Dreams.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑