Răzvan Burleanu a explicat cum va arăta sistemul competițional al Ligii 1 din sezonul viitor



029 марта 2015

 

**VIDEO** Răzvan Burleanu a explicat cum va arăta sistemul competițional al Ligii 1 din sezonul viitor

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a spus, prezent fiind la mini-studioul emisiunii ”Euro Fotbal” de la Digi Sport, fixat pe Stadionul ”Ilie Oană”, înaintea meciului cu Feroe, ce șanse sunt ca sistemul competițional să sufere modificări.

Mai multe voci au susținut în ultimele zile că la proxima Adunare Generală a FRF, de la Casa Fotbalului, care va avea loc luni, 30 martie, se va discuta, printre altele, și modificarea sistemului competițional chiar din actualul sezon. 

La microfonul Digi Sport, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a explicat care este poziția sa față de aceste chestiuni.

”Subiectul este fals. Nu am fost un susținător al reducerii numărului de echipe de la 18 la 14, eu am propus varianta cu 16 formații, dar nu am întrunit susținere pentru această variantă.

Dar, acum în calitate de președinte al FRF, îi asigur pe toți iubitorii fenomenului fotbalistic că următorul sezon al Ligii 1 va începe așa cum s-a și votat deja, cum de altfel a votat și Adunarea Generală a Ligii.

Rămâi foarte surpins de anumite reacții pe care ar trebui să fii constant în a le asuma”, a spus Burleanu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑