Nielsen, eroul feroezilor. Portarul a fost imbatabil la cea mai mare ocazie a tricolorilor



029 марта 2015

 

**VIDEO** Nielsen, eroul feroezilor. Portarul a fost imbatabil la cea mai mare ocazie a tricolorilor

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. Tricolorii și-au atins obiectivul propus pentru acest meci cu Insulele Feroe, și anume cele trei puncte. Din păcate însă, în afara golului marcat de Claudiu Keșeru, elevii lui Anghel Iordănescu n-au mai izbutit să mai introducă mingea în plasa lui Nielsen.

România n-a reușit un joc foarte bun contra ”pescarilor” feroezi. După ce că și golul victoriei a venit după o fază cu noroc, tricolorii au arătat o apatie dureroasă în fața porții lui Nielsen. Nici măcar din doi metri elevii lui Anghel Iordănescu n-au izbutit să introducă mingea în plasă.

Era minutul 64 al partidei de pe ”Ilie Oană” când Maxim a executat o lovitură liberă de la 20 de metri direct pe poartă. Nielsen, îngerul păzitor al feroezilor, a respins în lateral stânga, după care Adi Popa a încercat o reluare în plasă, cu capul, din doi metri. Nielsen a respins din nou, Papp, aflat și el în zonă, n-a putut atinge balonul, după care același Adi Popa a încercat cu un ultim efort să marcheze, dar arbitrul Artur Dias a acordat ofsaid.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑