Iordănescu pune prestația modestă a tricolorilor pe seama gazonului. ”O echipă tehnică are nevoie de un teren bun”



029 марта 2015

 

**VIDEO** Iordănescu pune prestația modestă a tricolorilor pe seama gazonului. ”O echipă tehnică are nevoie de un teren bun”

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. La finalul partidei de pe ”Ilie Oană”, din Ploiești, selecționerul tricolorilor, Anghel Iordănescu, s-a declarat mulțumit de rezultat și crede că pe un gazon impecabil scorul ar fi fost unul categoric în favoarea noastră.

Iordănescu este mulțumit pentru cele trei puncte care au intrat în contul tricolorilor și crede că alta ar fi fost reacția generală dacă se înscriau mai multe goluri în primele 45 de minute.

”Sunt trei puncte extrem de importante în economia grupei. Ne-am fi dorit ca mai multe ocazii să se transforme în gol sau goluri. Am făcut o primă repriză bună , în care am controlat partida, ne-am creat și alte șanse în afara golului marcat de Keșeru.

Calitatea jocului a fost însă influențată de starea terenului. O echipă tehnică, cum este cea a României, cu jucători valoroși, are nevoie de un gazon bun”, a spus Iordănescu.

></p><p>”Generalul” nu regretă că meciul cu feroezii s-a jucat la Ploiești, dar i-a ”înțepat” discret pe organizatori.</p><p><em><strong>”Ne-am dorit să jucăm la Ploiești, sunt convins că vom mai evolua aici, dar regret că gazdele noastre nu ne-au ajutat cu starea terenului. Chiar dacă meciul următor, cu Irlanda, este extrem de important, consider că atât Ungaria cât și Grecia mai speră la calificare, deci se mai joacă”</strong></em>, a conchis Iordănescu la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport. </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑