Torje, mulțumit doar cu punctele: "Nu trebuie să găsim o scuză în calitatea gazonului"



029 марта 2015

 

**VIDEO** Torje, mulțumit doar cu punctele:

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. Gabriel Torje (25 de ani) a intrat în repriza a doua a partidei de la Ploiești, unde l-a înlocuit pe Adi Popa ('71). Torje a protejat bine mingea pe final de joc, atunci când tricolorii au făcut eforturi să păstreze scorul înscris pe tabelă.

Mijlocașul de la Konyaspor a avut un discurs realist la finalul meciului care betonează locul 1 al României în grupa de calificare la Euro 2016.

"Dacă ne vom califica se va uita acest meci. E normal ca lumea să-și doraescă să câștigam fiecare meci 4 sau 5 la 0, dar la ora actuală avem nevoie de rezultate.

Nu trebuie să găsim o scuză în calitatea gazonului, și ei au jucat pe același teren, dar acum trebuie să vedem partea plină a paharului, cele 3 puncte și faptul că suntem pe primul loc în grupă.

Trebuie să continuăm pe acest drum, singurul adversar până la finalul campaniei suntem doar noi. Până când nu vom fi calificați matematic nu putem zice că suntem fericiți", a spus Torje la Digi Sport, după încheierea partidei.

România va juca următorul meci din preliminarii pe 13 iunie, cu Irlanda de Nord, în deplasare.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑