Chiricheș: ”Nici eu nu-mi pot explica întru totul jocul nostru din repriza a doua!”



029 марта 2015

 

**VIDEO** Chiricheș: ”Nici eu nu-mi pot explica întru totul jocul nostru din repriza a doua!”

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. Vlad Chiricheș a fost integralist în partida tricolorilor, care a contat pentru preliminariile Campionatului European din 2016. Jucătorul celor de la Tottenham a avut o intervenție de mare fotbalist în repriza a doua.

La finalul partidei cu feroezii, Chiricheș a spus că el și colegii săi se bucură pentru cele trei puncte ce-i mențin în graficul calificării, dar a și recunoscut evoluția mai puțin reușită din repriza a doua.

”Suntem fericiți pentru victorie, precum și pentru faptul că ne menținem în graficul calificării. Din păcate, n-am reușit să ne ridicăm la cel mai înalt nivel în repriza a doua, pe care am început-o ezitant.

Mă bucur pentru acea intervenție din partea a doua și așa cum am mai spus cred că suntem mulțumiți cu toții pentru cele trei puncte adăugate la clasament”, a spus Chiricheș.

Chestionat în privința evoluției mai slabe din partea a doua a întâlnirii, internaționalul român a replicat:

”Nici eu nu pot să-mi explic întru totul jocul nostru din repriza a doua, dar și gazonul și-a pus amprenta pe jocul nostru. A fost un teren moale, alunecos și n-am reușit să ne facem jocul.

Urmează meciul cu Irlanda, care se anunță foarte greu, trebuie să facem o partidă bună, să câștigăm pentru că astfel vor crește șansele noastre la calificare”, a conchis Chiricheș.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑