Poliproject Chişinău a învins cu 3-2 Geotermal în Campionatul Moldovei de fotbal printre veterani



029 апреля 2016
Foto: libertatea.ro
Poliproject Chişinău a învins cu 3-2 echipa Geotermal în derbyul Campionatului Moldovei de fotbal printre veterani. Vicecampioana sezonului trecut a fost condusă cu 2-0, însă a revenit spectaculos şi a obţinut victoria.
Pentru câştigători au marcat foştii internaţionali Alexandru Golban, Victor Comlionoc şi Oleg Şişchin.
Primul derby al noului sezon în Campionatului Moldovei de fotbal printre veterani s-a jucat în etapa a doua. Deţinătoarea titlului, Geotermal a găzduit vicecampioana Poliproject. Geotermal a început în forţa meciul şi a condus cu 2-0 deja după primele 7 minute de joc. Fostul atacant al naţionalei Moldovei, Viorel Frunză, a înscris ambele goluri.
Poliproject, de asemeni cu foști internaționali precum Radu Rebeja şi Victor Berco în lot, nu a renunțat la luptă. Până la pauză vicecampioana a redus din diferenţă prin Alexandru Golban.
În repriza secundă Poliproject a reușit să răstoarne scorul. Victor Comlionoc şi Oleg Şişchin au înscris câte un gol și au consfințit victoria echipei lor cu scorul de 3-2.
"Am început destul de prost. Probabil nu ne-am încălzit destul. În apărare am făcut câteva greşeli foarte dure şi ne-au pedepsit imediat. Este bine că am revenit. Părerea mea că am dominat meciul şi am meritat victoria", a spus jucătorul Poliproject, Radu Rebeja. 
"Eram mai buni din punct de vedere fizic. Atât noi, cât şi ei au avut ocazii. Poate şi norocul a fost de partea noastră", a spus jucătorul Poliproject, Iulian Bursuc. 
"Cred că motivul principal este absenţa din lot a multor jucători, care sunt importanţi. Lipsa lui Sergiu Epureanu, Ion Testemiţanu, Vitalie Culibaba şi absenţa unor portari şi-a spus cuvântul", a spus preşedintele Geotermal, Veaceslav Pîslari. 
Poliproject a adunat maximum de puncte după primele două etape disputate.
De partea cealaltă, Geotermal a suferit prima înfrângere şi are 3 puncte în linia de clasament.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑