Ranieri devine putred de bogat, dacă ia titlul Angliei cu Leicester. Ce prime i-au făgăduit patronii



029 апреля 2016
foto simbol: 365.com
Claudio Ranieri se poate îmbogăți dacă va lua titlul cu Leicester City. Potrivit presei britanice, italianul va încasa un bonus de 6.4 milioane de euro în cazul în care va deveni campion în Premier League.
Pe lângă acest bonus, Claudio Ranieri, care are un salariu de 1.9 milioane de euro pe an, conform contractului cu clubul, va mai încasa alte 2.1 milioane de euro, o primă acumulată pentru fiecare loc deasupra poziției a 18-a în clasamentul final, adică câte 128.000 de euro de fiecare treaptă.
În total antrenorul italian poate încasa peste 10 milioane de euro într-un singur an de contract cu Leicester City, dacă echipa sa se va consacra campioană a Angliei.
Ranieri are şanse mari să încaseze uriașul bonus. Cu trei etape rămase de disputat, Leicester este liderul campionatului, având un avantaj de şapte puncte față de a doua clasată, Tottenham Hotspur.
Astfel, surpriza acestui sezon mai are nevoie doar de o victorie pentru a cuceri primul titlu din istorie.
În ultimele trei partide Leicester va juca la Manchester United, cu Everton acasă și la Chelsea, o singură victorie a ”vulpilor” în aceste meciuri garantându-le matematic titlul.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑