Ciobotariu: "Fără noi, lupta la titlu se termina demult. Am ratat mult, dar nu din cauza presiunii"



029 мая 2015

 

**VIDEO** Ciobotariu:

VIDEO ASA Tg. Mureș - Oțelul Galați 1-2. Dezamăgirea scăpării printre degete a primului titlu de campioană din istoria clubului i-a supărat la culme pe cei de la ASA Tg. Mureș, în frunte cu antrenorul Liviu Ciobotariu, care a găsit puterea de a-și felicita jucătorii, la capătul unui sezon greu, în care doar ei au păstrat suspansul în lupta la vârf.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a preferat să se concentreze asupra lucrurilor pozitive pe care le-a trăit în cele 5 luni petrecute pe banca nou promovatei. A dat vina pe lipsa de inspirație, nu pe presiune, pentru ratările mari de pe parcursul meciului cu Oțelul.

La Tg. Mureș, mai mulți jucători își încheie contractul acum, după finalul campionatului, iar Ciobotariu a precizat că șefii de la ASA vor discuta în zilele următoare despre prelungirea înțelegerilor scadente în această vară.

"Felicit jucătorii pentru acest retur de campionat și pentru tot parcursul din acest sezon. E un loc 2 și o poziție care ne duce într-o cupă europeană. Am spus-o și după meciul cu Astra: dacă ASA Tg. Mureș nu avea evoluții așa bune, campionatul s-ar fi terminat demult. Ăsta e fotbalul, suntem dezamăgiți, dar trebuie să vedem și lucrurile pozitive pe care le-am realizat. Suntem echipa care s-a bătut până în ultima etapă cu Steaua. Suntem dezamăgiți, dar trebuie să ținem capul sus. Le mulțumesc fanilor și întregii echipe pentru susținerea oferită. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele.", a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului ASA Tg. Mureș - Oțelul Galați 1-2.

"Am ratat foarte mult și asta nu cred că a fost vina presiunii. Jucătorii aflați la finalizare nu au fost inspirați. Voiculeț a avut o ratare incredibilă, dintr-un metru a șutat în portar și aici nu cred că mai e vorba de presiune. Am riscat pe final, fiindcă trebuia să câștigăm, dar am primit și cel de-al doilea gol.", a adăugat tehnicianul târgmureșenilor.

"Rămâne de văzut care va fi situația jucătorilor aflați la final de contract. Conducerea a spus că va relua în aceste zile discuțiile cu jucătorii pentru prelungire.", a mai spus Ciobotariu.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑