Deac, dezamăgit de problemele financiare de la CFR Cluj: ”Puteam face o figură frumoasă în Europa”



029 мая 2015

 

**VIDEO** Deac, dezamăgit de problemele financiare de la CFR Cluj: ”Puteam face o figură frumoasă în Europa”

CFR Cluj va disputa sâmbătă, 30 mai, ultimul meci al actualei ediții de campionat, contra celor de la CSU Craiova. Pentru partida din Bănie, care va începe la ora 18:00, și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, antrenorul ardelenilor, Francisc Dican, se va baza pe foarte mulți juniori.

Ciprian Deac, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai celor de la CFR Cluj, nu va evolua la Craiova și se pregătește deja de o despărțire de gruparea din Gruia.

”Pentru că nu mai avem cum să pierdem locul al treilea, dar și pentru că suntem mulți jucători suspendați, la Craiova vor evolua mulți juniori iar acest fapt pe mine, unul, mă bucură”, a spus Deac.

Internaționalul român regretă problemele financiare pe care le are CFR, mai ales că, spune el, echipa, cu actualul lot, ar fi făcut față în cupele europene.

”Cel mai important lucru este acela că ne-am atins obiectivele, adică ne-am recuperat punctele și ne-am clasat pe locul trei. Am arătat un joc frumos, suntem o echipă bună și puteam face și o figură frumoasă în Europa. De aceea sper ca în cel mai scurt timp acest club să-și revină din punct de vedere financiar.”

Deac a lăsat apoi de înțeles că viitorul său nu va mai fi compatibil cu cel al fostei campioane a României.

”Încă n-am avut nicio discuție cu cei din conducere, vom vedea ce va fi. În iarnă, înainte de a pleca în vacanță eram pe doi și ne gândeam la titlu, dar după ce ne-am întors ne-am trezit pe ultimul loc. Mă bucur că am depășit acest moment, că am adunat puncte și că am terminat acolo unde ne este locul.

După cum știți, mai există o viață și după ce mă las de fotbal, așa că trebuie să mă gândesc la viitorul meu, la familia mea, așa că voi vedea zilele viitoare ce voi face”, a completat Deac.

Într-un final, Ciprian Deac i-a felicitat pe cei de la Steaua pentru titlu.

”Îi felicit pe cei de la Steaua, au meritat campionatul, le urez succes în Champions League. În fotbal apare și norocul, adevărat, dar să nu uităm prima parte a campionatului, când au dominat și au adunat foarte multe puncte. În retur, au jucat mai slab, dar în ansamblu merită campionatul”, a conchis Deac.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑