Steliștii nu i-au rămas datori lui N'Doye. Varela a făcut show în aeroport: "Am luat titlul într-un picior"



029 мая 2015

 

**VIDEO** Steliștii nu i-au rămas datori lui N'Doye. Varela a făcut show în aeroport:

VIDEO CSMS Iași - Steaua 0-0 a fost meciul care a adus roș-albaștrilor al treilea titlu consecutiv în Liga 1. Satisfacția a fost enormă pentru trupa lui Gâlcă.

Jucătorii Stelei au început sărbătoarea pe teren și au continuat-o și în avionul care i-a dus de la Iași la București. Cel mai mult a avut de suferit trofeul primit la finalul meciului din Copou, acesta ajungând în mai multe bucăți.

Distracția steliștilor a continuat și în aeroport. După ce Arlauskis și Gigi Becali au purtat un dialog savuros în fața jurnaliștilor, a fost rândul lui Varela să anime atmosfera.

Fundașul Stelei l-a imitat pe Ousmane N'Doye, în timp ce coechipierii săi strigau numele mijlocașului de la ASA. Andrei Prepeliță a fost "reporterul de serviciu". "Am câștigat campionatul într-un picior" și-a început Varela discursul, aluzie la declarația lui N'Doye, cel care anunța același lucru după victoria mureșenilor pe Arena Națională. "Am câștigat foarte multă experiență în România" a continuat Varela, atunci când a fost întrebat câte trofee are de când joacă în Liga 1.

Glumele roș-albaștrilor nu au încetat aici. Jucătorii campioanei i-au cântat falsului N'Doye aceeași melodie pe care senegalezul a fredonat-o la finalul partidei de acum câteva săptămâni. Acesta a avut un mesaj și pentru finanțatorul Stelei, căruia i-a dedicat victoria. Totul s-a încheiat cu o scandare de mulțumire pentru Oțelul Galați, echipa care a trimis practic titlul în vitrina Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑