Premiul pentru Nicolo Napoli, după remiza cu Steaua și parcursul Iașiului în 2015: contract nou, salariu mărit



029 мая 2015

**Premiul pentru Nicolo Napoli,** după remiza cu Steaua și parcursul Iașiului în 2015: contract nou, salariu mărit

VIDEO CSMS Iași - Steaua 0-0. Prestația pe care moldovenii au avut-o contra roș-albaștrilor în ultima etapă a campionatului, dar și întreg parcursul echipei în acest retur i-a mulțumit pe oficialii clubului din Copou.

Președintele ieșenilor, Florin Prunea, și-a lăudat echipa la finalul partidei în urma căreia Steaua a devenit campioană pentru a 26-a oară. 

”Mă bucur pentru că am dovedit onoare și pentru faptul că băieții au înțeles mesajul pe care l-am transmis. Ce au realizat în acest retur, împreună cu antrenorul Napoli, este incredibil”, a spus fostul portar la flash-interviul pe care l-a acordat imediat după finalul meciului.

Oficialii celor de la CSMS Iași au ținut să-l răsplătească, cât mai repede posibil, pe tehnicianul italian pentru munca prestată în Copou, potrivit colegilor de la digi24.ro.

”Nicolo a făcut o treabă excelentă la noi, s-a simţit bine în Iaşi, era normal să rămână. A semnat un nou contract, pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon”, a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.

Salariul lui Nicolo Napoli, care a fost de 4.000 de euro lunar, a crescut la 6.000 de euro. În plus, în afara primei de obiectiv pentru sezonul în curs, antrenorul va încasa şi un bonus de 10.000 de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑