Rusescu, după al doilea titlu cu Steaua și al treilea din Liga 1: ”Merit să joc la o echipă mare!”



029 мая 2015

 

**VIDEO** Rusescu, după al doilea titlu cu Steaua și al treilea din Liga 1: ”Merit să joc la o echipă mare!”

VIDEO CSMS Iași - Steaua 0-0. Bucuria roș-albaștrilor, după eșecul pe care ASA Târgu Mureș l-a înregistrat, pe propriul teren, în fața Oțelului, s-a declanșat pe arena din Copou.

Unul dintre cei mai fericiți jucători de pe teren a fost Raul Rusescu (26 de ani), care a bifat astfel al treilea titlu de campion din cariera sa, după precedentele campionate luate cu Unirea Urziceni (sezonul 2008-2009) și cu Steaua (2012-2013).

La finalul partidei de la Iași, fotbalistul celor de la FC Sevilla, împrumutat la Steaua până la finalul sezonului, a vorbit și despre viitorul său profesional.

”Eu mai am contract trei ani cu Sevilla, așa că sper să primesc o șansă că merit să joc la un club mare cum este Sevilla. Dacă nu, vom vedea”, a spus atacantul, care declarase după câștigarea de către Steaua a Cupei Ligii că vrea să continue în Ghencea, dacă oficialii clubului vor plăti clauza stipulată în contract.

Rusescu n-a mai făcut parte din lotul Stelei, care a câștigat campionatul sezonul trecut, după ce a fost transferat de proaspăta câștigătoare de UEFA Europa League, care mai apoi l-a împrumutat pentru jumătate de sezon la Braga.

De la Steaua vor mai pleca, la finalul sezonului, Bourceanu, Arlauskis, Prepeliță, Latovlevici și Tănase.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑