Favoritii, fara probleme! Rafael Nadal merge incet spre cel de-al zecelea trofeul de la Roland Garros



029 мая 2015
 width=
Regele zgurii, Rafael Nadal merge incet dar sigur spre cel de-al zecelea trofeul de la Roland Garros - un record absolul al turneului. Spaniolul s-a calificat in saisprezecimi, alaturi de liderul mondial Novak Djokovic. Intr-un meci direct cei doi giganti ai tenisului mondial se pot intalni in sferurile competitiei. Campionul va pleca acasa cu 1 milion 800 de mii de euro.

 

De 9 ori campion la Roland Garros, Rafael Nadal se gandeste la cel de-al zecelea titlu pe zgura pariziana. Aseara intr-un duel suta la suta spaniol, Nadal a trecut usor de compatriotul sau Nicolas Almagro. Dupa doua ore si 22 de minute de joc, Rafa s-a impus cu 6 la 4, 6 la 3 si 6 la 2.

 

In saisprezecimi s-a calificat aseara si liderul mondial. Sarbul Novak Djokovic s-a distrat in fata tenismenului din Luxemburg, Gilles Muller pe care l-a invins usor in 3 seturi.

 

Un alt favorit al turneului din capitala Frantei, campionul olimpic Andy Murray merge si el ceas la Roland Garros. Britanicul l-a eliminat dupa 2 ore si jumatate pe portughezul Joao Sousa. 

 

Nici in concursul feminin favoritele nu se opresc din drumul lor catre marele trofeu. Lidera mondiala, americanca Serena Williams merge si ea in saisprezecimi, dupa o victorie cu emotii in fata nemtoaicei Anna-Lena Friedsam. Mai intai Serena Williams a cedat primul set cu 5 la 7, dupa care s-a impus in urmatoarele doua cu un dublu 6 la 3. Turneul de Mare Slem de la Roland Garros are un fond total de premiere de 13 milioane de euro, iar campionii vor pleca acasa mai bogati cu 1 milion 800 de mii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑