Steaua, campioana Romaniei pentru a treia oara la rand dupa o finala dramatica: Becali pregateste peste 5 transferuri



029 мая 2015

Dramatism la cote maxime in ultima etapa a Campionatului Romaniei. Steaua a cucerit titlul, desi a remizat cu CSMS Iasi, scor 0 la 0. O sansa imensa de a deveni campioana a ratat-o ASA Targu Mures, care a pierdut acasa, in fata ultimei clasate Otelul Galati.

 

ASA Targu Mures era la 2 puncte in spatele Stelei, inaintea ultimei etape. Echipa lui Liviu Ciubotariu avea nevoie de victorie in meciul cu Otelul Galati, dar si un pas gresit al stelistilor in cealalta partida. Seara a inceput bine pentru ASA, care a atacat in valuri si in minutul 38 a obtinut un penalty. Capitanul Gabi Muresan a marcat si a facut 1 la 0. Otelul, formatie deja retrogradata in liga secunda, s-a impotrivit scenariului ideal al gazdelor si in minutul 67 a egalat prin Tudorie. Finalul de meci a fost absolut halucinant. ASA s-a napustit cu aproape tot efectivul asupra portii adverse. Gazdele au ratat incredibil golul victoriei, care putea sa devina si cel de aur pentru ei. 

 

In ultimele secunde ale prelungirilor au murit ultimele sperante la titlu ale gazdelor. Otelul a inscris pe contraatac, prin Tavares. 

 

ASA a pierdut meciul, scor 1 la 2, si se multumeste doar cu medaliile de argint. Campioana Romaniei este din nou Steaua Bucuresti. Ros-albastrii au remizat in deplasare cu CSMS Iasi, scor 0 la 0. 

 

Gigi BECALI, PATRON STEAUA: “ - Ieri eram la Jilava, nu ? Astazi sunt triumfator, adica este si o bucurie. - Pregatiti niste transferuri pentru Liga Campionilor ? - Da, 5-6 transferuri. ” 

 

Steaua este cea mai tare in Romania al 3-lea an la rand. Ros-albastrii au cucerit aseara al 26-lea titlu national din istorie. Recent, stelistii au castigat si Cupa Ligii, iar duminica joaca finala Cupei Romaniei, cu Universitatea Cluj. Meciul va fi transmis in direct de Pro TV, incepand cu ora 21.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑