Bergodi aşteaptă schimbarea sistemului: "Dacă Rapid rămâne în Liga I, poate că nu voi pleca"



029 мая 2015

 

**VIDEO** Bergodi aşteaptă schimbarea sistemului:

Cristiano Bergodi nu s-a hotărât dacă va continua în Giuleşti, după ce a ratat salvarea de la retrogradare cu Rapid. Tehnicianul italian este dorit în Serie A, de Udinese, dar aşteaptă să vadă în ce eşalon vor evolua "alb-vişiniii" în sezonul viitor.

"Liga a doua începe mai târziu şi atunci este şi timp pentru a lua jucători, pentru că aproape toată echipa probabil că va pleca, echipa din Liga I din acest an. E normal că i-am zis şi că, dacă vine o ofertă, primesc o ofertă, eu, ca orice antrenor, e normal că o voi aprecia", a declarat tehnicianul de 50 de ani.

Bergodi speră într-o menţinere a sistemului competiţional cu 18 echipe: rapidiştii ar rămâne astfel în Liga I. Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal va lua în discuţie propunerea-surpriză, care ar salva alte trei echipe, Gaz Metan, FC Braşov şi U Cluj. Şedinţa decisivă va avea loc la începutul lunii iunie.

"Am vorbit de dimineaţă cu domnul Moraru şi soţia lui, dar am amânat lucrurile pentru data de 8 iunie. Poate că se întâmplă ceva şi dacă rămâne în Liga I Rapidul, poate că se întâmplă să rămân. Poate rămân şi în Liga a doua, vedem, încă nu m-am hotărât. E prea devreme încă", a adăugat fostul tehnician al Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑