ALARMĂ CU BOMBĂ înaintea alegerilor CRUCIALE pentru fotoliul de şef al FIFA



029 мая 2015
Foto: uk.reuters.com

În această seară au loc alegerile pentru fotoliul de preşedinte al FIFA. Singurii candidaţi la acest post sunt actualul şef, Sepp Blatter şi prinţul Iordaniei, Ali Bin Al-Hussein. Congresul de astăzi, care are loc la Zurich, a fost întrerupt din cauza unei alarme false cu bombă. 

Cu o săptămână înainte de alegerea noului preşedinte a izbucnit un scandal fără precedent. Şase oficiali ai forului internaţional au fost arestaţi şi vor fi extrădaţi în Statele Unite.

Cele şase persoane reţinute sunt anchetate pentru spălare de bani, înşelăciune şi fraudă, fapte de corupţie comise în ultimii 20 de ani, în legătură cu atribuirea organizării unor ediţii ale Cupei Mondiale de fotbal şi cedarea drepturilor TV şi de publicitate.

FRAUDĂ de PROPORȚII în fotbalul mondial! Doi vicepreședinți FIFA, arestați

După acest scandal, Preşedintele UEFA, Michel Platini, i-a cerut demisia şefului forului mondial, Sepp Blatter. Mai mult decât atât, Platini a cerut amânarea alegerilor pentru postul de preşedinte al FIFA şi a ameninţat că mai multe federaţii europene ar putea să se retragă din cadrul FIFA, dacă Blatter va fi ales pentru al cincilea mandat.

Scandal în fotbalul mondial! Michel Platini i-a cerut DEMISIA lui Sepp Blatter

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑