Ianis Hagi se vede titular din sezonul viitor: "Vreau să muncesc cât mai mult, m-am născut cu presiune!"



029 мая 2015

 

**VIDEO** Ianis Hagi se vede titular din sezonul viitor:

VIDEO FC Botoșani - Viitorul 4-4. Ianis Hagi (16 ani) a marcat primul său gol în Liga 1 în deplasarea din Moldova, unde a adus Viitorul în avantaj, scor 3-2. În cele din urmă, FC Botoșani a egalat la ultima fază, dar fiul lui Gică Hagi nu are regrete după acest meci.

La finalul meciului, Hagi junior a oferit un interviu ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în emisiunea Digi Sport Special: "Sunt foarte bine, împlinit, a fost primul meci ca titular, primul gol și sper la mai multe. A fost o experiență diferită, e mult mai complicat, altă presiune, dar eu m-am născut cu presiune, nu am probleme. O să mă ajute, dar nu trebuie să mă opresc aici.

Trebuie să sper la mai multe de la anul. Orice jucător ar vrea să joace titular, de asta și trag la antrenamente, să joc meci de meci. Depinde de mine doar. Sunt doar un jucător, încă sunt mic, nu am numele tatălui. Îl port doar pe spate și intru pe teren cu gândul să muncesc cât mai mult.

Eu îmi fac treaba la antrenamente, întotdeauna încerc să dau 100%, pentru că vreau să ajung undeva. Vreau să-l felicit și pe Carlo pentru gol! Venim din ce în ce mai mulți jucători de la Academie".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑