ASA Târgu Mureș a scăpat titlul printre degete. Eduard Stăncioiu: "E cea mai tristă zi din viața mea"



029 мая 2015

 

**VIDEO** ASA Târgu Mureș a scăpat titlul printre degete. Eduard Stăncioiu:

VIDEO ASA Târgu Mureș - Oțelul 1-2. În mod normal, nou-promovata ASA Târgu Mureş ar fi avut toate motivele să sărbătorească locul doi - vicecampionii, însă, au asistat trişti la artificii.

Ratarea titlului în ultima etapă şi-a pus amprenta pe jucătorii care au recuperat 13 puncte şi chiar au fost liderii Ligii I timp de-o lună. Președintele Narcis Răducan a declarat la final: "Câștigătorii morali ai acestui campionat suntem noi. Din poziția de nou-promovata cu un buget de patru ori mai mic decât cel al Stelei!".

Liviu Ciobotariu era un antrenor dezamăgit la finalul meciului cu Oțelul: "Pentru mine e cea mai tristă seară pe care am avut-o în cariera de jucător sau antrenor".

Elevii lui Ciobotariu au fost la 20 de minute de titlu - din momentul golului lui Gabi Mureşan şi până la egalarea lui Tudorie, ASA ul trecuse în faţa Stelei - roş albaştrii erau ţinuţi în şah la Iaşi şi stăteau mai prost la duelurile directe, criteriul de departajare la finalul campionatului.

Mijlocașul Ousmane N'Doye a declarat: "Tot ce nu pot să iau înseamnă că nu e în destinul meu. Am făcut tot ce am putut să fac, am ajuns până la locul doi și așa a zis Dumnezeu să oprim".

Pe de altă parte, portarul Eduard Stăncioiu spune că el și colegii săi ar fi putut realiza mai mult: "Am pierdut pe mâna noastră. Durerea e foarte mare, pentru că Steaua nu a învins la Iași, e cea mai tristă seară din cariera mea".

Jucătorii din lotul condus de Liviu Ciobotariu aveau promise prime în valoare de câte 17.000 de euro pentru locul 1 şi câte 5.000 de euro pentru locul 2. Miercuri însă, vinceprimarul Claudiu Maior i-a anunţat pe jucători, conform Mediafax, că prima pentru câştigarea titlului scade la 10.000, iar cea pentru locul secund este eliminată.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑