Dezvăluiri despre Cristina Neagu. A condiționat semnarea contractului cu schimbarea antrenorului!



029 мая 2015

 

**VIDEO** Dezvăluiri despre Cristina Neagu. A condiționat semnarea contractului cu schimbarea antrenorului!

Aflat 33 de ani la conducerea Oltchimului, Ioan Gavrilescu a recunoscut greșelile care au dus la desființarea echipei, în anul 2013.

Gavrilescu spune că primele probleme mari au apărut la începutul lui februarie 2011. Acesta a povestit momentele grele de la Râmnicu Vâlcea, susținând că cea mai bună jucătoare a echipei la acea vreme, Cristina Neagu, ar fi făcut presiuni pentru schimbarea echipei tehnice cu staff-ul Anjei Andersen.

"Aveam antrenor ungur, Peter Kovacs, și eu personal îl consider cel mai bun antrenor care a trecut pe la Vâlcea. După câteva luni de zile, el mi-a spus că sunt câteva jucătore care nu îl agreeaza, dintre care una e chiar împotriva lui. Nu îi convenea regimul de antrenament impus de Peter Kovacs. Din păcate, ea a fost desemnată chiar atunci cea mai buna jucătoare a lumii.

Ea a cerut prelungirea contractului cu Oltchim până în 2013, pe doi ani, condiția, una din condiții, fiind schimbarii antrenorului și aducerea ca antrenoare a Anjei Andersen! A trebuit să renunțăm la Kovacs, în dorința de o avea în continuare pe jucătoarea lumii. În acel an, 2010-2011, cu riscul de a pierde două jucătoare, cu Kovacs antrenor, Oltchimul ar fi câștigat 100% Liga Campionilor", a relatat fostul președinte al echipei de handbal.

Ioan Gavrilescu a condus Oltchimul ca președinte până în 2011, când a demisonat. Doi ani mai târziu, cea mai titrată echipă de handbal s-a desființat, după ce a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor. În 2010, Cristina Neagu a câștigat titlul de "jucătoarea anului" în ancheta IHF.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑