SANCŢIUNI! Dacia Chişinău a fost AMENDATĂ cu 8.000 de lei



029 мая 2015

 

Dacia Chişinău a fost amendată cu 8.000 de lei după meciul din ultima etapă cu Milsami Orhei. Federaţia de fotbal a dictat aceste sancţiuni după ce fanii Daciei au rupt scaune şi s-au bătut cu poliţia, iar oficialii clubului nu s-au prezentat la conferinţa de presă.  Şi Milsami s-a ales cu o amendă de cinci mii de lei.

Suporterii Daciei s-au încăierat cu poliţia, au rupt câteva scaune şi au aruncat cu fumigene în timpul meciului cu Milsami. Pentru acest comportament, federaţia a amendat clubul cu cinci mii de lei. Şefii Daciei vor mai plăti trei mii de lei, deoarece niciun oficial al echipei nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după meci.

Comitetul de Competiţii a sancţionat şi formaţia Milsami, care s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei, deoarece fanii au intrat pe teren după sfârşitul partidei.

Sancţiunile nu s-au oprit aici. Dacia a fost penalizată cu două mii de lei şi după finala Cupei Moldovei cu Sheriff. Sancţiunile vin după eliminarea lui Ahmet Barahoev şi comportamentul nesportiv al oficialilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑