Sărbătoare pentru micii tenismani! Un festival de tenis a fost organizat la Chişinău



029 мая 2016
Foto:bihon.ro
Festival de tenis de mare amploare la Chişinău. Federaţia Naţională de Tenis, alături de o asociaţie de caritate au organizat o adevărată sărbătoare pentru micii tenismani.
Astfel, la Şcoala Republicană Specializată de Tenis au avut loc mai multe activităţi, printre care un turneu amical, concursul pentru "Cel mai rapid serviciu". Tot acolo a fost amenakată şi o zonaă de concurs si divertisment pentru cu personaje de poveste.
"Sunt mai multe zone distractive pentru copii. Chiar şi tenismenii trebuie să aibă o zi ca în copilărie, nu numai antrenamente", a declarat preşedintele FM de tenis, Marina Tauber.
Festivalul a fost organizat în scopuri caritabile. La eveniment au participat peste 300 de copii de la diferite orfelinate din ţară. Aceştia au avut ocazia să înveţe a juca tenis.
"Aceştia sunt copii cu care noi colaborăm. Pentru ei am organizat această sărbătoare. Le-am oferit şansa de a juca tenis. Probabil, astăzi i-am văzut aici pe viitorii campioni", a relatat fondatorul AO "Suflet Generos, Cristina Ţurcan."
"Ei sunt foarte fericiţi. Aleargă pe aici, sunt implicaţi în diferite activităţi. Copiii savurează clipele acestea în mod deosebit. Sunt fericiţi când se organizează astfel de evenimente", a specificat PR managerul casei de copii Vadul lui Vodă, Olga Meşcoi.
Copii au putut vizita şi zona foto şi a autografelor, unde s-au fotografiat alături de silueta lui Radu Albot. Micuţii care au participat la acest festival au rămas încântaţi de organizarea evenimentului:
"Această sărbătoarea a fost una minunată. Cred că toţi s-au distrat şi şi-au încercat puterile. S-a făcut şi un schimb de experienţă".
"Am jucat cu copii de vârsta mea şi devin mai puternică".
Charity Tenis Festival a ajuns în acest an la cea de-a patra ediţie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑