Wesley nu mai are răbdare! “Vreau să joc pentru Iași luni, la Mediaș!”



029 июля 2014

 

**VIDEO** Wesley nu mai are răbdare! “Vreau să joc pentru Iași luni, la Mediaș!”

CSMS Iași a dat una dintre loviturile verii în materie de transferuri, formația antrenată de Marius Lăcătuș și manageriată de Florin Prunea reușind să-l aducă pe Wesley Lopes, nimeni altul decât golgheterul ediției de campionat 2011/2012.

Sud-americanul a vorbit pentru Digi Sport despre motivele care l-au determinat să accepte oferta moldovenilor, declarându-se încântat că astfel a revenit în România.

“Am ajuns la Iași pentru că de aici am primit o ofertă clară. De Steaua s-a vorbit mereu, încă de pe când eram la Vaslui, și n-a fost nimic concret.

Acum mi-a plăcut foarte mult cum m-au dorit antrenorul și președintele. Lăcătuș și Prunea mi-au vorbit foarte frumos, vorbim aceeași limbă. Lăcătuș a fost antrenorul meu la Vaslui, știe cum sunt eu, eu știu cum este el, deci nu avem niciun fel de problemă. Am fost prieteni mereu, și după ce am plecat de la Vaslui.

Cu Adrian Porumboiu n-am mai vorbit deloc. Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat la Vaslui, pentru că nu mai există echipa. Mie mi-a plăcut mult acolo. Știu multe din ceea ce s-a întâmplat acolo, dar nu pot să vorbesc”, a spus Wesley.

Brazilianul, care are prevăzută în contract o clauză prin care este retribuit suplimentar la fiecare gol pe care îl va marca, este acum nerăbdător să revină pe teren în Liga I:

“Nu-mi pare rău că nu mi-a făcut ofertă Steaua, nu-mi pare rău de nimic. Sunt foarte bucuros că sunt aici, e cel mai bine pentru mine.

Cu forma fizică stau bine, o să trag tare și la antrenamentele din această săptămână, vreau să joc la Mediaș. Eu am ținut să revin în România, am jucat aici 3 ani și jumătate și mi-a mers foarte bine”. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑