Atletico Madrid a adus încă un fundaș: Cristian Ansaldi, de la Zenit



029 июля 2014

**Atletico Madrid** a adus încă un fundaș: Cristian Ansaldi, de la Zenit

Cristian Daniel Ansaldi (27 de ani), fundașul lui Zenit Sankt Petersburg, a semnat cu Atletico Madrid, sub formă de împrumut pentru următorul sezon. Campionii Spaniei au apoi opțiunea de cumpărare, în schimbul a șapte milioane de euro.

Oficialii celor de la Atletico Madrid au rezolvat golul lăsat în apărare după transferul lui Filipe Luis la Chelsea (DETALII AICI). Nu cu unul, ci cu doi jucători. După transferul lui Guilherme Siqueira de la Granada, madrilenii l-au adus și pe argentinianul Cristian Ansaldi, care a evoluat sezonul trecut la Zenit St. Petersburg.

Ansaldi a trecut cu brio vizita medicală după care a parafat contractul cu madrilenii, valabil pentru un sezon, sub formă de împrumut, și alte trei sezoane, în cazul în care Atletico va activa clauza de cumpărare, în valoare de 7 milioane de euro.

Ansaldi este extrem de mulțumit de oferta pe care i-au făcut-o campionii Spaniei, urmând a câștiga 2,5 milioane de euro pe sezon.

În vara trecută, oficialii celor de la Zenit și-au asigurat serviciile lui Ansaldi contra sumei de șase milioane de euro, care a fost achitată lui Rubin Kazan.

><br><br>Astfel, Ansaldi (foto, în stânga) este a șaptea achiziție pe care o face trupa lui <strong>Diego Simeone</strong> în vara aceasta, după <strong>Jan Oblak, Mario Mandzukic, Angel Correa, Guilherme Siqueira, Antoine Griezmann (foto, în dreapta) și Miguel Moya</strong>.</p><p>Ansaldi, cunoscut și sub apelativul ”El Colorado”, a câștigat de două ori titlul, Cupa și Supercupa în Rusia, toate cu Rubin Kazan.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑