Il Luce își avertizează fiul: ”Atenție la Plzen, anul trecut m-a eliminat cu Șahtior. Sunt lângă nemți”



029 июля 2014

 

**VIDEO** Il Luce își avertizează fiul: ”Atenție la Plzen, anul trecut m-a eliminat cu Șahtior. Sunt lângă nemți”

Mircea Lucescu deplânge soarta fiului său, Răzvan Lucescu, antrenorul Petrolului, care va da piept în turul trei preliminar al UEFA Europa League cu cehii de la Viktoria Plzen, echipă care anul trecut, în aceeași competiție, a eliminat-o pe Șahtior Donețk, după 1-1 acasă și o victorie surprinzătoare cu 2-1 în deplasarea din Ucraina. Il Luce crede că formația ploieșteană are cel mai greu adversar în această fază a competiției dintre toate echipele românești.

„În meciurile cu noi, de anul trecut, Viktoria Plzen a avut șansă extraordinară, dar fotbalul ceh e bine organizat, cu jucători care stau bine în teren. Poate calitatea tehnică nu este la nivelul jucătorilor români, dar la organizare sunt lângă nemți, la nivelul lor.

Va fi un meci greu pentru Petrolul. Au și noroc cehii. Noi trebuia să le dăm șase, dar au avut noroc și s-a terminat 1-2 pentru ei, s-au calificat mai departe”, a rememorat Mircea Lucescu, într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special.

Partida dintre Petrolul Ploiești și cehii de la Viktoria Plzen se va disputa joi, la Ploiești, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Returul din Cehia va avea loc pe 7 august, de la aceeași oră, 21:00.


 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑