Flavius Stoican: ”Bucuria după această victorie este una limitată”



029 июля 2014

 

**VIDEO** Flavius Stoican: ”Bucuria după această victorie este una limitată”

Flavius Stoican a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi, dar a și subliniat faptul că s-au mai făcut și câteva greșeli.

Dinamo a început în forță noua ediție de campionat, 4-0 cu Oțelul (DETALII AICI), la finalul unui meci în care Bilinski a marcat de trei ori, acesta fiind primul hattrick din carieră al fotbalistului.

La finalul partidei, Flavius Stoican, antrenorul roș-albilor, și-a lăudat elevii, dar a și spus că au fost momente din meci care i-au displăcut.

”Mă bucur pentru victorie, pentru Bilinski, că a marcat trei goluri, pentru faptul că Lemac a debutat într-un meci oficial, el fiind un jucător foarte tânăr.

Sunt fericit pentru că am reușit să ne impunem la o diferență destul de clară. Am mai avut și alte câteva situații. La victorie este mai ușor, mai ales la vizionarea de după, să observi că au fost câteva erori, care se pot remedia însă”, a spus Stoican.

Tehnicianul a explicat, mai apoi, că atât el, cât și elevii săi, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ după acest prim succes din campionat.

”Bucuria va fi limitată, pentru că important este să rămânem concentrați. Sunt bucuros când un jucător de-al meu este urmărit de emisari ai unor cluburi importante, îmi este drag, dar mai este departe până la transferuri. Dar, când va veni vremea, o să-l admir pe respectivul jucător, cum îl admir acum pe Dragoș Grigore”, a mai spus Stoican.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑