Bilinski: ”Sunt fericit, am marcat primul hattrick din cariera mea”



029 июля 2014

 

**VIDEO** Bilinski: ”Sunt fericit, am marcat primul hattrick din cariera mea”

Kamil Bilinski, care s-a instalat pe primul loc în clasamentul golgheterilor după ce a reușit un hattrick în meciul Dinamo-Oțelul Galați 4-0 (DETALII), crede că formația din Șoseaua Ștefan cel Mare poate să atace chiar și titlul în acest sezon, dar spune că meciurile trebuie luate pas cu pas.

„Am marcat primul hattrick oficial al carierei mele. Am așteptat mult timp pentru această zi. Eram nerăbdător să sosească acest moment. Nu a fost un meci ușor, chiar dacă scorul pare să spună asta. Am marcat al doilea gol la cinci minute după primul, apoi am înscris și al treilea, iar apoi am început deja să ne gândim la meciul cu U Cluj. O să sărbătoresc alături de familia mea.

Am avut niște probleme înainte de acest sezon, dar este o atmosferă bună în echipă și putem să ne gândim la locul 1 la finalul sezonului. Vom lupta pentru a câștiga campionatul, dar trebuie să ne batem la fiecare meci pentru victorie mai întâi. Încă e devreme să vorbim despre asta, abia a trecut prima etapă”, a declarat atacantul polonez.

Bilinski nu este încântat de faptul că Bălgrădean și Rus au părăsit formația din Ștefan cel Mare, cu atât mai mult cu cât cel de-al doilea a semnat cu o rivală, Astra Giurgiu.

„Laurențiu Rus e un tip experimentat și nu suntem fericiți că el și Cristi Bălgrădean au plecat, dar trebuie să luptăm în toate meciurile și să le suplinim lipsa”, a mai spus fotbalistul de 26 de ani din atacul echipei lui Flavius Stoican.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑