Calum Chambers este noul jucător al formaţiei Arsenal Londra



029 июля 2014

 

Englezul Calum Chambers este noul jucător al formaţiei Arsenal Londra. Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al clubului londonez. Chambers este al patrulea jucător transferat în acest intersezon.

Arsenal Londra l-a transferat pe fundaşul echipei Southampton, Calum Chambers. Informaţia a fost confirmată şi de antrenorul tunarilor, Arsene Wenger.

Potrivit presei britanice, Arsenal a plătit 20 de milioane de euro pentru jucătorul în vârstă de 19 ani. Odată cu venirea lui Chambers, dar şi a lui Mathieu Debuchy, ambii fundaşi laterali, Carl Jenkinson ar putea părăsi clubul londonez.

Conform ziariştilor din Marea Britanie, Arsenal îşi mai doreşte un jucător de la Southampton. Mijlocaşul francez, Morgan Schneirderlin, în vârstă de 24 de ani, ar putea ajunge în următoarele zile la gruparea londoneză.

Calum Chambers este al patrulea jucător transferat de Arsenal în acest intersezon. Echipa antrenată de Arsene Wenger a semnat cu chilianul Alexis Sanchez, cu portarul columbian David Ospina, dar şi cu francezul Mathieu Debuchy.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑