Monaco a dat 8 milioane de euro pe un mijlocaş de 19 de ani. A marcat un singur gol în Ligue 1



029 июля 2014

 

Monaco a dat 8 milioane de euro pe un mijlocaş de 19 de ani. **VIDEO** A marcat un singur gol în Ligue 1

Leonardo Jardim şi-a întărit lotul la AS Monaco, la scurt timp după plecarea lui James Rodriguez la Real Madrid, cu un mijlocaş defensiv în vârstă de 19 de ani. Preţul a fost unul piperat.

Monegascii au plătit 8 milioane de euro pentru a-l aduce pe Tiemoue Bakayoko, de la Rennes, care a semnat un contract pe cinci ani.

Sezonul trecut, Bakayoko a jucat 28 de meciuri de campionat pentru Rennes, reuşind să marcheze un gol, în poarta lui Toulouse, singurul al său în Ligue 1. A fost 5-0 pentru bretoni, iar francezul născut la Paris a împins mingea în plasă de pe linia porţii, cu o execuţie simplă.

Bakayoko va împlini 20 de ani luna viitoare, iar acesta a declarat, conform site-ului UEFA: "Merg să descopăr un nou club. Monaco face lucruri importante în Franţa şi în fotbalul mondial, deci clar este un lucru bun că am fost transferat aici. Este o provocare nouă şi sunt gata pentru ea!".

1,1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Tiemoue Bakayoko, cel care a evoluat în cariera sa profesionistă doar la Rennes. Acesta a strâns selecţii la naţionalele Franţei U16, U17 şi U18.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑