Daniel Niculae se antrenează cu Rapid şi vede momentul 0: "La club e nevoie de un scurtcircuit!"



029 июля 2014

 

**VIDEO** Daniel Niculae se antrenează cu Rapid şi vede momentul 0:

Sub comanda noului acţionar majoritar, Valerii Moraru, Rapid face eforturi mari pentru a întări lotul lui Ionel Ganea, iar în cursul zilei de luni, giuleştenii au primit la pregătiri 6 jucători noi (DETALII), urmând ca în zilele următoare să se oficializeze câteva transferuri.

Poate cel mai răsunător dintre acestea ar fi legitimarea lui Daniel Niculae, internaţionalul român care a jucat gratis în returul campionatului precedent, punând umărul serios la promovarea echipei în primul eşalon. 7 goluri în 15 meciuri a marcat în liga a doua "Nico", cel care s-a alăturat luni antrenamentelor lui Ganea.

Totuşi, şansele ca acesta să semneze cu Rapid sunt destul de mici, din cauza salariului pe care Niculae l-ar putea primi la un alt club.

Atacantul în vârstă de 31 de ani va decide în zilele următoare unde va juca, dar, între timp, a vorbit pe larg despre situaţia Rapidului la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport 1. Daniel Niculae crede că structura administrativă a clubului trebuie schimbată din temelii.

"Un club care ajunge la un pas de desfiinţare...e clar că s-au făcut lucruri greşite în trecut. Cred că trebuie restructurat clubul din temelii, trebuie făcut un plan foarte corect, foarte bine pus la punct. Trebuie lăsat puţin timp de răgaz noului patron. Nu ştiu ce fel de om este dânsul, dar la prima vedere, cred că este un tip foarte deschis, un afacerist.

Cu timpul, toate lucrurile se vor pune la punct. Probabil că el va sta de vorbă cu preşedintele clubului, cu doamna Andronache, cu nea Nae Manea, va sta de vorbă cu toată lumea. Alături de persoanele cu care dânsul crede că poate face treabă va porni la un nou drum. Trebuie adus un scurtcircuit odată cu venirea noului patron. Trebuie pornit de la 0! Suntem ca un marfar, dar sperăm să ne transformăm în Intercity. Nu vorbim de TGV!", a spus Niculae la Digi Sport, în emisiunea moderată de Radu Naum.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑