Dinamo vrea titlul la handbal masculin şi a adus jucători de la Hannover şi PSG



029 июля 2014

 

**VIDEO** Dinamo vrea titlul la handbal masculin şi a adus jucători de la Hannover şi PSG

Dinamo a făcut şapte transferuri de top, dintre care cinci jucători străini cu mare experienţă internaţională. Handbaliştii antrenaţi de Sebastian Bota, care au terminat pe locul 5 anul trecut, au un obiectiv mult mai îndrăzneţ pentru noul sezon.

Daniel Georgescu, preşedintele secţiei de handbal de la CS Dinamo, a declarat: "Începând de anul acesta ne-am propus ca obiectiv podiumul, dar noi am zis că putem să atacăm titlul fără probleme. Pentru acest lcuru am făcut transferuri, şapte la număr".

Dinamo nu a mai câştigat titlul din 2005, iar alb-roşiii speră ca jucătorii transferaţi să aducă plusul de care are nevoie echipa pentru a se lupta cu HCM Constanţa, campioana României din ultimele şase sezoane.

Sebastian Bota, antrenorul lui Dinamo: "Un profesionalism total din partea lor. Aici pot să spun că şi jucătorii români, iar la noi e o problemeă cu profesionalismul. S-au mulat după ei şi reacţionează bine la tot ceea ce li se transmite de pe bancă".

Gustav Rydergard a venit de la TVS Hannover, din Bundesliga, în timp ce Ibrahima Diaw a evoluat toată cariera numai în Franţa, ultima dată La PSG. Gustav Rydergard spune: "Ambiţia noastră este să fim între echipele de top. Nu aş fi venit aici dacă nu aveau astfel de obiective"


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑