EXCLUSIV Bălgrădean are trei oferte din străinătate: "M-am simţit puţin forţat să reziliez contractul"



029 июля 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Bălgrădean are trei oferte din străinătate:

Dinamo a ales să renunţe la doi dintre titularii din sezonul precedent, portarul Cristi Bălgrădean şi fundaşul Laurenţiu Rus, pe motiv că aceştia nu au acceptat ultima diminuare salarială propusă de şefi. Drept urmare, cei doi au devenit liberi de contract. 

Între timp, Rus a ajuns la vicecampioana Astra, în timp ce Bălgrădean (26 de ani) tratează cu mai multe echipe din străinătate. Anul trecut, el a fost dorit şi de Standard Liege, dar belgienii nu s-au înţeles cu Dinamo în privinţa sumei de transfer, astfel că mutarea a picat.

"Sunt în discuţii cu trei echipe din străinătate. Aştept, cred că e o chestiune de ore. Am fost puţin stresat, după ce am reziliat contractul, pentru că nu aveam nimic sigur. Am reziliat pe cale amiabilă, am renunţat la bani, mi s-au plătit o parte din bani. 50% mi s-au dat din restanţele pe care le aveam de primit. Puţin m-am simţit forţat să reziliez", a admis Bălgrădean, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Portarul se bucură că fostul său coleg, Rus, şi-a găsit deja un contract avantajos, după despărţirea de roş-albi: "Laurenţiu Rus poate juca la orice echipă din România. Merita acest transfer la Astra, merită să joace la o echipă care se bate la titlu", mai spune Bălgrădean.

Acesta a ţinut neapărat să-i asigure pe fani că nu a dorit neapărat plecarea din Ştefan cel Mare, urmând să păstreze în suflet amintirile pe care le-a strâns în cei 4 ani în care a apărat la Dinamo:

"Am fost, sunt şi voi rămâne dinamovist. Au venit nişte jucători de valoare în această vară şi sper ca Dinamo să realizeze minim un loc trei", a declarat Bălgrădean, care speră ca următoarea echipă să-i permită să facă pasul şi spre lotul naţional: "Cât timp voi juca fotbal, mă voi gândi mereu la echipa naţională. Sper ca nea Piţi să nu uite de mine!", a conchis goalkeeperul.

Bălgrădean mai avea contract cu Dinamo până în vara lui 2015, dar clubul bucureştean a dorit să renunţe la contract, pentru a scăpa de salariul său. Cota de piaţă a lui Bălgrădean, conform transfermarkt.de, este de două milioane de euro. El are 94 de prezenţe în Liga 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑