Pițurcă: ”Steaua a trecut cu șansă de Stromsgodset. Va fi greu și cu Aktobe, care a eliminat-o lejer pe Tbilisi!”



029 июля 2014

Pițurcă: ”Steaua a trecut cu șansă de Stromsgodset. **Va fi greu și cu Aktobe,** care a eliminat-o lejer pe Tbilisi!”

Victor Pițurcă nu știe nimic despre Aktobe, dar faptul că kazahii au trecut de Dinamo Tbilisi extrem de ușor l-a pus pe gânduri. De aceea susține că Steaua va avea viață grea cu echipa antrenată de Gazzaev jr.

Steaua trebuie s-o elimine pe Aktobe pentru a-și asigura cel puțin un loc în grupele Europa League, dacă va fi eliminată în play-off-ul UEFA Champions League, dar selecționerul tricolorilor crede că roș-albaștrii vor avea viață grea cu kazahii.

Într-o intervenție ÎN DIRECT, pe care a avut-o în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, Victor Pițurcă a explicat de ce Steaua trebuie să fie atentă cu cei de la Aktobe.

”Campioana Norvegiei, Stromsgodset, era o echipă bună. Steaua a avut și șansă, a trecut cu greu de norvegieni în această dublă. Valorile individuale au făcut ca Steaua să aibă câștig de cauză.

Norvegienii au avut momente bune de joc și pe terenul lor, dar și la București. Va fi greu și cu Aktobe, echipă pe care nu am văzut-o și nu știu cum joacă. Faptul că a eliminat-o așa ușor pe Dinamo Tbilisi, cu care noi am avut probleme, dă de gândit. Steaua trebuie să fie pregătită foarte bine și eu sunt convins că va fi”, a conchis Pițurcă la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑