Pițurcă i-a dat un sfat lui Luchin: ”I-am spus să opteze rapid pentru Steaua”



029 июля 2014

Pițurcă i-a dat un sfat lui Luchin: **”I-am spus să opteze rapid pentru Steaua”**

Victor Pițurcă își dorește ca Luchin să semneze cât mai repede cu Steaua, mai ales prin prisma faptului că selecționerul are nevoie de un fundaș dreapta de valoare cu meciuri în picioare înainte de startul preliminariilor Euro 2016.

Steaua se pregătește să mai realizeze un transfer zilele acestea, după ce l-a achiziționat pe Lemnaru (DETALII AICI și VIDEO), iar acesta pare a fi Srdjan Luchin, fostul fundaș al celor de la Dinamo.

Unul dintre cei care l-au sfătuit pe Luchin să semneze cu Steaua, după ce internaționalul român s-a despărțit de Botev Plovdiv, este chiar selecționerul tricolorilor.

Victor Pițurcă, într-o intervenție telefonică în direct pe care a avut-o în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, a explicat, printre altele, care a fost sfatul său pentru Luchin.

”Cu Luchin am vorbit deja, mi-a spus ce opțiuni are și mi-a cerut părerea. I-am spus să opteze rapid pentru Steaua, fiindcă e o echipă extrem de importantă, care are mare nevoie de el, el putând juca pe postul de fundaș dreapta sau pe cel de fundaș central.

Mi-a spus că s-a cam decis și sper să își rezolve cât mai repede transferul la Steaua”, a spus Pițurcă.

Selecționerul își dorește astfel să poată avea la dispoziție mai multe soluții pentru postul de fundaș dreapta la națională pentru meciul cu Grecia, primul din viitoarele preliminarii ale lui Euro 2016.

”Fundaș dreapta vom găsi, până la urmă, va juca cineva pe acea poziție, fie că va fi Luchin, Chiricheș, Goian, Manea sau altcineva.

Dacă pe Manea l-am titularizat la un meci de nivel de echipă națională și am și câștigat cu el, vă dați seama că o pot face și la un meci cu Grecia. Depinde de el”, a conchis Pițurcă la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑