Luke Shaw a fost trimis pe banca de rezerve. ''Nu este pregătit fizic''



029 июля 2014
foto: express.co.uk

Cu două săptămâni înaintea startului campionatului în Anglia, cea mai scumpă achiziţie a lui Manchester United, Luke Shaw a fost trimis pe banca de rezerve. Antrenorul formaţiei de pe Old Trafford, Louis van Gaal a declarat că fundaşul, care a costat 37 de milioane de euro, încă nu este gată să joace pentru noua sa echipă.

"Este un jucător bun, dar şi eu sunt un antrenor foarte exigent. Fotbaliştii trebuie să aibă un nivel înalt de pregătire individuală. Un jucător trebuie să fie pregătit fizic, iar el nu este pregătit fizic. Asta înseamnă că Shaw nu este gata să joace. Întâi, el trebuie să ajungă la un anumit nivel de pregătire fizică, după care va începe antrenamentele după un program individual", a spus antrenorul formaţiei de pe Old Trafford, Louis van Gaal.

Luke Shaw, în vârstă de doar 19 ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi fundaşi ai momentului din Anglia. Până acum, acesta a jucat la Southampton, iar în acest an a debutat la selecţionata engleză, reuşind să prindă şi un meci la Mondialul din Brazilia.

Manchester United se află acum în SUA, unde participă la un turneu amical. În prima partidă, "diavolii" au învins AS Roma cu 3-2, iar în următorul meci, elevii lui Van Gaal vor juca cu Inter Milano.

Duelul va avea loc miercuri, pe stadionul echipei de fotbal american, Washington Redskins.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑