Dan Capră: ”Am simțit că Mutu va rata penalty-ul cu FC Brașov. Sper să se revanșeze cu Plzen”



029 июля 2014

Dan Capră: ”**Am simțit că Mutu va rata** penalty-ul cu FC Brașov. Sper să se revanșeze cu Plzen”

Dan Capră, finanțatorul celor de la Petrolul, a spus că echipa are primă de obiectiv, calificarea în grupele Europa League, și a comentat și pe seama randamentului pe care-l are Mutu la echipă.

Petrolul va lupta pentru un loc în play-off-ul Europa League contra cehilor de la Viktoria Plzen, într-o ”dublă” ce va fi transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Înaintea primei manșe, care se va disputa joi, 31 iulie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Dan Capră, finanțatorul celor de la Petrolul, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, pe care a avut-o în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că cehii au prima șansă.

”Este un adversar de calibru, dacă ținem cont de experiența echipei din Cehia. Cu Răzvan, nu prea am vorbit despre cei de la Plzen, dar eu am încredere mare în băieți.

Sunt mulțumit de felul în care arată echipa, dar mai avem mult de lucrat la acest capitol”, a spus Capră.

Chestionat dacă jucătorii au promisă vreo primă specială pentru acest meci, omul de afaceri a replicat:

”Nu există primă specială pentru acest meci, ci pentru obiectiv, care este calificarea în grupele Europa League.”

Dan Capră a vorbit și despre Mutu, de la care așteaptă foarte mult în sezonul care a îmceput deja.

”De la Mutu aștept, la fel ca toata lumea, să facă un sezon bun, sper ca joi să fie prima demonstrație. Viața extrasportivă nu mă deranjează, cât timp la antrenament își face treaba foarte bine.

Cât despre penalty-ul ratat la Brașov, nu m-am supărat, și vă spun și de ce, pentru că am avut o presimțire că va rata. Dar, am altă presimțire acum că va marca joi, și nu vă mint deloc. Oricum, sper să câștigăm”, a conchis Capră.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑