Lemnaru, urmărit îndeaproape de selecționer: "Nu avem vârfuri, să vedem ce se va schimba la el"



029 июля 2014

 

**VIDEO** Lemnaru, urmărit îndeaproape de selecționer:

Prin transferul la Steaua, atacantul Valentin Lemnaru a urmărit să fie cât mai aproape de privirile selecționerului echipei naționale a României, Victor Pițurcă, însă acesta spune că vice-golgheterul sezonului trecut mai are multe lucruri de îmbunătățit, înainte de a fi chemat la prima reprezentativă.

"Îmi doresc mult să ajung la echipa națională și e principalul motiv pentru care am venit la Steaua.", spunea atacantul în vârstă de 30 de ani la prezentarea oficială în tricoul campioanei din ultimele două sezoane (VIDEO și DETALII AICI). Nu l-a convins că merită să joace sub tricolor prin evoluțiile din ultimii ani, când a jucat la Dinamo, Pandurii sau Universitatea Cluj.

Problemele remarcate de selecționerul Victor Pițurcă la Valentin Lemnaru sunt la nivelul personalității. "Să vedem ce se va schimba", afirmă tehnicianul primei reprezentative, care i-a transmis atacantului că totul depinde numai de el.

"Pe Valentin Lemnaru vă imaginați că l-am urmărit și când juca la Pandurii sau Universitatea Cluj. Să vedem ce se va schimba. Va fi foarte greu la Steaua pentru el, fiindcă e un alt nivel. Eu observ că are probleme cu personalitatea, fiindcă a trecut pe la echipe ca Dinamo sau Pandurii și nu s-a impus. Depinde numai de el.", a spus Victor Pițurcă, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Pe postul de vârf nu avem jucători și de asta am fost obligat să îl iau pe Marica și în anumite momente când nu se descurca atât de bine la echipa de club. Situația e grea, acum nici Rusescu nu are echipă...", a adăugat selecționerul.

13 goluri a marcat Valentin Lemnaru în sezonul trecut de Liga 1, performanță cu care s-a clasat pe locul al doilea în topul golgheterilor campionatului (la egalitate cu Budescu și în spatele lui Antal, care a punctat de 16 ori).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑