TOP 6 jucătoare de tenis de pe Glob care au primit cei mai mulţi bani în acest an



029 июля 2014
Foto: dreambox-sat.com

Maria Şarapova a primit cei mai mulţi bani din tenis în primele şase luni ale acestui an. Rusoaica este urmată în clasament de chinezoaica Na Li şi Petra Kvitova din Cehia. Topul tenismenelor care au câştigat cei mai mulţi bani în primele şase luni ale anului a fost publicat de site-ul oficial al WTA.

Maria Şarapova este pe primul loc în topul tenismanelor cu cele mai mari venituri din prima jumătate a acestui an. Rusoaica a încasat în ultimele şase luni 3,8 milioane de dolari în urma participărilor sale la turneele WTA.

Şarapova, care a câştigat în acest an cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros, este urmată în acest top de chinezoaica Na Li. Aceasta din urmă a avut venituri în valoare de 3,4 milioane de dolari. Petra Kvitova din Cehia, care s-a impus în acest sezon la Wimbledon, a câştigat cu 100 de mii de dolari mai puţin decât Na Li.

Simona Halep ocupă locul patru în topul tenismenelor care au câştigat cei mai mulţi bani în 2014. Sportiva din România a încasat 3,2 milioane de dolari. Astfel, Halep a depăşit suma de 5 milioane de dolari câştigaţi în carieră din tenis la vârsta de doar 22 de ani.

Serena Williams, liderul ierarhiei mondiale, a avut rezultate slabe în acest an şi e abia pe locul şase în topul tenismenelor cu cei mai mulţi bani câştigaţi. Americanca a primit doar două milioane, mai puţin ca Eugenie Bouchard, din Canada, care este pe locul cinci, cu 2,6 milioane de dolari încasate în 2014.

 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑