Omul care a calificat Pandurii în grupele UEL, împrumutat la Iași. Golul decisiv al lui Ciucur la Braga



029 июля 2014

 

Omul care a calificat Pandurii în grupele UEL, împrumutat la Iași. **VIDEO** Golul decisiv al lui Ciucur la Braga

După aducerea lui Wesley (DETALII AICI), CSMS Iași a reușit încă un transfer important, împrumutându-l pentru un an pe Alexandru Ciucur, mijlocașul care a calificat-o pe Pandurii Târgu Jiu în grupele UEFA Europa League în sezonul trecut.

"După mai multe runde de discuții, am ajuns la un acord cu Pandurii Târgu Jiu pentru împrumutul jucătorului Alexandru Ciucur. Va semna mâine (n.r. - miercuri) dimineață cu noi. Noi îl știm pe jucător, pentru că a mai jucat la noi și suntem convinși că ne va fi folos în această ediție de campionat.", a declarat Florin Prunea.

În urmă cu un an, Pandurii era vicecampioana en-titre din Liga 1 și juca în preliminariile UEFA Europa League. Pe parcurs a eliminat Levadia Talinn (4-0 la general în turul 2 preliminar) și Hapoel Tel Aviv (3-2 la general în turul 3 preliminar), iar în play-off a dat peste portughezii de la Braga, care în 2011 jucaseră finala celei de-a doua competiții continentale, împotriva lui FC Porto.

Lusitanii au câștigat cu 1-0 turul de la Târgu Jiu, grație golului marcat de Yazalde, care avea să fie cedat la Astra, pentru restul sezonului (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Returul de la Braga a fost cu adevărat palpitant. Buleică a egalat situația la general cu un gol marcat în minutul 16, iar meciul a mers în prelungiri. Alexandru Ciucur a intrat pe teren în minutul 84, în locul lui Nicoară și a marcat golul calificării cu 3 minute înainte să expire și a doua repriză de prelungiri, stabilind scorul final de 0-2 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

A fost cel mai important gol european pentru Pandurii, însemnând și calificarea în grupele UEFA Europa League, în premieră pentru gorjeni.

În grupa E, Pandurii a terminat pe locul al treilea, după Fiorentina și Dnepr, dar peste Pacos Ferreira.

Pandurii - Dnepr 0-1 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI)

Pacos Ferreira - Pandurii 1-1 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI)

Fiorentina - Pandurii 3-0 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI)

Pandurii - Fiorentina 1-2 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI)

Dnepr - Pandurii 4-1 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI)

Pandurii - Pacos Ferreira 0-0 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI)

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑