Daniel Niculae, aproape de un transfer în Cipru. Pițurcă: "Îl aștept să revină, avem mari probleme"



029 июля 2014

 

Daniel Niculae, aproape de un transfer în Cipru. **VIDEO** Pițurcă:

Daniel Niculae este din nou liber de contract, după ce și-a încheiat scurta aventură la Rapid, în Liga a 2-a. A contribuit din plin la promovarea pe prima scenă, se antrenează din nou cu giuleștenii, însă caută un angajament mai bun și pare să fie aproape de o mutare în Cipru.

Niculae (31 de ani) mai are o miză: întoarcerea în vederile echipei naționale. Marți, selecționerul Victor Pițurcă a declarat, ÎN DIRECT la Digi Sport, că îl așteaptă să revină în circuit, mai ales că are probleme serioase în găsirea unui atacant, iar Marica pare să fie din nou unica soluție în avanposturi, cu puțin timp înainte de începerea preliminariilor pentru Campionatul European din 2016.

Potrivit ciprioților de la oparatiritis.com, Daniel Niculae este pe lista campioanei APOEL Nicosia, dorit de antrenorul Giorgos Donis, care i-ar pregăti un rol special în echipă. Românul este comparat cu Nenad Mirosavljevic, un sârb care a jucat 3 ani și jumătate pentru APOEL (2008-2011), marcând 21 de goluri în 72 de meciuri de campionat.

"Pe postul de vârf nu avem jucători și de asta am fost obligat să îl iau pe Marica și în anumite momente când nu se descurca atât de bine la echipa de club. Situația e grea, acum nici Rusescu nu are echipă de club... Îl aștept și pe Daniel Niculae să revină. A pierdut și el perioada asta de timp... L-am văzut de puține ori la Digi Sport, sper să se antreneze, pentru că avem mari probleme.", a declarat Victor Pițurcă, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

La APOEL, Niculae ar fi coleg cu un alt fost rapidist: portarul Urko Pardo, care a jucat în Giulești doar 4 meciuri în 2008.

7 goluri a marcat Daniel Niculae pentru Rapid în Liga a 2-a, unde a jucat o parte din returul sezonului regulat și în play-off-ul pentru promovare.

Sursa foto: fcrapid.ro

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑