Norwich City - West Ham United 0-1. Slaven Bilic a folosit și titularii, cu două zile înaintea duelului cu Astra



029 июля 2015

**Norwich City - West Ham United 0-1.** Slaven Bilic a folosit și titularii, cu două zile înaintea duelului cu Astra

Cu două zile înainte de prima confruntare cu Astra, din turul trei preliminar al UEFA Europa League, West Ham United s-a impus în deplasare, în amicalul cu nou-promovata în Premier League, Norwich.

Partida amicală s-a disputat cu prilejul împlinirii a 80 de ani de la primul meci oficial pe ”Carrow Road”, când ”canarii” au jucat tot cu West Ham. Fostul jucător al londonezilor, Gary O'Neill a avut prima mare ocazie a meciului(28), iar Ricky van Wolfsfinkel nu l-a putut învinge din situaţie de unu la unu pe Adrian (45).

Meciul West Ham - Astra Giurgiu, prima manşă din turul 3 preliminar al Europa League, se va disputa joi, 30 iulie, de la ora 21:45. Partida va putea fi urmărită în fotmat LIVE TEXT pe digisport.ro şi m. digisport.ro.

Fără mulţi titulari de drept în primul 11, echipa lui Slaven Bilic a trecut pe lângă deschiderea scorului, la dubla ocazie a lui Matt Jarvis (51). Cu o jumătate de oră înainte de final, tehnicianul croat a făcut opt schimbări şi a introdus jucători pe care, probabil, îi va titulariza în partida de la Londra, cu Astra.

Cu toate vedetele în teren, West Ham a pus stăpânire pe joc: Valencia a ratat de două ori la aceeaşi fază (73), iar Zarate a trimis în bară (77). Defensiva lui Norwich a cedat până la urmă cu șapte minute înainte de final, când Toffolo a deviat mingea în proprie poartă (83). A fost prima victorie a ”ciocănarilor” pe ”Carrow Road”, din ultimii 9 ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑