SCM U Craiova şi-a prezentat noul antrenor şi achiziţiile pentru noul sezon



029 июля 2015

 

**VIDEO** SCM U Craiova şi-a prezentat noul antrenor şi achiziţiile pentru noul sezon

SCM U Craiova s-a întărit pentru noul sezon. Cătălin Burlacu și Zlatko Jovanovic vor fi vedetele grupării oltene, care va fi antrenată din această vară de sârbul Oliver Popovic.

Oltenii şi-au prezentat noul staff tehnic. Sârbul Oliver Popovic, fost baschetbalist la Partizan şi Steaua Roşie Belgrad, îi va pregăti pe craioveni în sezonul viitor.

Obiectivul grupării alb-albastre este calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale.

"Am auzit multe lucruri bune despre Craiova, despre oamenii de la club, despre fani, despre sală. Vom încerca să facem o echipă bună pentru următorul sezon, pentru a fi siguri că vom juca de la egal la egal cu echipele din România", a declarat tehnicianul sârb.

Cătălin Burlacu și Zlatko Jovanovic, foștii căpitani de la CSU Ploiești, respectiv BC Timișoara, vor fi noile vedete ale Craiovei.

"Mă bucur nespus că s-a gândit un plan foarte bun, cu un suflu nou pe banca tehnică, cu multă experienţă şi cu multe cunoştinţe despre baschet.

Vreau să ajut cu tot ceea ce pot, cu toată experienţa pe care o am în spate şi cu toate cunoştintele baschetbalistice de care dispun", a spus Burlacu.

"Sunt bucuros că sunt aici, ştiu multe lucruri despre Craiova pentru că am prieteni în România. Cum a spus antrenorul, sper să avem o evoluţie bună şi să încercăm să îi facem fericiţi pe oamenii de aici", a completat Zlatko Jovanovic.

Reunirea baschetbalistilor de la SCMU Craiova este programată pentru 10 august.

Sursa foto: baschetcraiova.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑