Vor să ”răzbune” seniorii la turneul de tenis Junior Davis Cup: ”Să ne calificăm în faza finală!”



029 июля 2015

 

**VIDEO** Vor să ”răzbune” seniorii la turneul de tenis Junior Davis Cup: ”Să ne calificăm în faza finală!”

Slobozia este gazda etapei de calificare a ’Junior Davis Cup’, pentru al doilea an consecutiv. Competiţia, care se va desfăşura între 29 şi 31 iulie, adună la start tot ce are mai bun tenisul masculin european sub 16 ani, în fapt un adevărat campionat european.

Una dintre grupele preliminarii ale acestei competiții se va derula la Slobozia, pe arena ”Tenis Con”. Pentru cele două locuri care asigură calificarea la turneul final din Franţa se vor lupta România, Marea Britanie, Elveţia, Germania, Estonia, Belarus, Slovacia şi Bosnia Herțegovina, care se vor duela în sistem eliminatoriu pe o perioadă de trei zile.

”Am venit aici în primul rând să calificăm România în faza finală. O reprezentăm și e foarte important pentru noi să ne calificăm”, a spus Vlad Dancu, unul dintre jucătorii noștri.

Echipa României, antrenată de Claudiu Munteanu şi formată din Vlad Dancu, Luca Vidan şi Vicenţiu Niculescu, visează să răzbune echipa mare de Cupa Davis, care a ratat la Mamaia calificarea în play-off-ul Grupei Mondiale în faţa Slovaciei.

”O să facem tot ce putem pentru a răzbuna țara și să ne calificăm mai departe”, a completat Dancu.

Principalele favorite ale turneului de la Slobozia sunt Germania şi Elveţia. Câștigătoarea fiecărei confruntări se va stabili în urma a trei meciuri (două de simplu și unu de dublu).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑