Sebastian Vettel îşi doreşte să câştige în faţa propriilor suporteri la Marele Premiu al Germaniei



029 июля 2016
Foto: taddlr.com
Ferrari vrea să spargă gheaţă şi să obţină prima victorie în acest sezon la Formula 1! Pilotul acestei echipe, Sebastian Vettel, susţine că este mobilizat la maxim şi îşi doreşte să câştige în faţa propriilor suporteri la Marele Premiu al Germaniei.
Cele mai bune rezultate înregistrate de Vettel sunt locurile doi la cursele din China, Canada şi Azerbaidjan. El a recunoscut că actuala stagiune este una slabă pentru Ferrari.
"Cred că trebuie să învăţăm multe lucruri din acest sezon. Din acest motiv va fi o greşeală dacă vom da uitării anul curent. Şefii abordează sezonul viitor dintr-un alt unghi", a menţionat Vettel.
Săptămâna trecută pilotul lui Red Bull, Daniel Ricciardo, s-a clasat pe poziţia a treia la Marele Premiu al Ungariei. Totodată, australianul vrea să continue seria rezultatelor bune şi în Germania.
"Fără îndoială, a fost formidabil să revin pe podium săptămâna trecută. Am prins un loc pe podium în Monaco, dar nu m-am bucurat atât de mult ca la Budapesta", a precizat Daniel Ricciardo, pilot Red Bull.
Formula 1 revine în Germania după absenţa de anul trecut din cauza problemelor pe circuitului de la Nurburgring. De această dată cursa va avea loc la Hockenheim.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑