David Rudisha, al treilea din a 13-a etapă a Ligii de Diamant



029 августа 2014
Foto: rtv.net

David Rudisha a terminat pe trei proba de 800 metri din cadrul reuniunii atletice de la Zurich, a 13-a etapă a Ligii de Diamant. Kenyanul, care este deţinătorul recordului mondial, dar şi campion olimpic, a fost devansat din nou de Nijel Amos din Botswana şi Ayanleh Souleiman din Djibuti.

Bătălie mare s-a dat la feminin în proba de 1500 de metri. Cursa a fost foarte aproape să se încheie cu o tragedie, după ce primele două clasate, Jennifer Simpson şi Shannon Rowbury s-au prăbuşit la pământ după ce au trecut linia de sosire din cauza efortului depus în timpul competiţiei. Locul trei pe podium i-a revenit kenyencei Viola Jelagat Kibiwot.

Jamaicanul Kemar Bailey-Cole a câștigat proba de 100 metri, cu timpul de 9 secunde şi 96 de sutimi. Acesta i-a devansat pe americanul Michael Rodgers şi britanicul James Dasaolu. Favoritul probei, jamaicanul Asafa Powell, s-a clasat pe locul patru.

Şi proba feminină de 100 de metri a fost câştigată de o atletă din Jamaica. Veronica Campbell-Brown a trecut prima linia de sosire, fiind urmată de Murielle Ahoure din Coasta de Fildeş şi Blessing Okagbare din Nigeria.

Ultima etapă a acestui sezon a Supercircuitului Liga de Diamant este programată la Bruxelles, săptămâna viitoare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑