ASA rămâne în luptă la vârful clasamentului. "Pauza e binevenită, putem lucra mai mult"



029 августа 2015

 

**VIDEO** ASA rămâne în luptă la vârful clasamentului.

VIDEO CSMS Iași - ASA Tg. Mureș 0-1. Vicecampioana Ligii 1 a legat două victorii în campionat pentru a doua oară în acest sezon și rămâne aproape de vârful clasamentului.

Antrenorul deținătoarei Supercupei României, Vasile Miriuță, și-a felicitat jucătorii pentru victoria obținută cu greu la Iași, la capătul unei partide în care târgmureșenii au avut mari emoții, mai ales la bara lui Golubovic. Tehnicianul răsuflă ușurat, cu gândul la pauza competițională din Liga 1, prilejuită de meciurile echipei naționale în preliminariile Campionatului European din 2016, cu Ungaria și Grecia.

"E un rezultat foarte bun, o victorie meritată după 90 de minute. A fost un sacrificiu făcut de jucătorii mei, care s-au luptat, s-au dăruit, au avut atitudine, determinare și țin să îi felicit încă o dată. E binevenită pauza asta, în care avem timp să lucrăm mai mult.", a declarat Vasile Miriuță, la finalul meciului CSMS Iași - ASA Tg. Mureș 0-1.

Ramiro Costa (23 de ani) a adus victoria vicecampionilor la Iași. Argentinianul a marcat al treilea său gol în ultimele două meciuri și a ajuns la 3 reușite în tot atâtea apariții în Liga 1. Pe precedentele două le-a înscris etapa trecută, chiar de ziua lui de naștere.

"Ramiro Costa e un jucător foarte bun, un jucător de mare caracter. Chiar mă bucur că e jucătorul nostru. Aleargă mult, se bate mult, a marcat 3 goluri în ultimele două meciuri. Dacă va continua tot așa și va juca tot așa, va crește.", a adăugat antrenorul târgmureșenilor.

"Suntem o echipă bună, care își dorește în primul rând să ajungă în play-off. Sigur vom ajunge acolo, fiindcă muncim mult. Avem 16 puncte. Cu puțină șansă, dacă am fi câștigat unul dintre meciurile cu Craiova și Timișoara, aveam 18 și eram pe primul loc în acest moment.", a încheiat Vasile Miriuță.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑