Ieşenii se bucură că se întrerupe campionatul: "O vom lua de la început. Situaţia e îngrijorătoare"



029 августа 2015

 

**VIDEO** Ieşenii se bucură că se întrerupe campionatul:

VIDEO. CSMS Iaşi - ASA Târgu Mureş 0-1. Aceasta a fost a treia înfrângere în ultimele 4 meciuri disputate de moldoveni în Liga 1, în care nu au adunat decât un punct, marcând un singur gol.

Urmează o pauză de două săptămâni pentru echipele din Liga 1, în care România va disputa partidele cu Ungaria şi Grecia, din preliminariile EURO 2016. Florin Prunea priveşte cu ochi buni întreruperea campionatului.

"Rămânem cu această frustrare. E bine că vine această pauză. E o situaţie îngrijorătoare. Trebuie să vedem cum gestionăm această întrerupere. O vom lua de la început. Urmează o perioadă grea, dar sunt sigur că vom trece peste aceste momente.

Felicit echipa pentru atitudine. Am întâlnit o echipă pragmatică. Când un jucător dă în bară nu cred că mai există vorba de concentrare. E o chestiune de şansă, dar sigur că trebuie să fim atenţi. Nu trebuie să ai 10 ocazii, trebuie să ai 4-5 ocazii şi să marchezi.

S-au întâlnit două echipe care s-au bătut pentru fiecare minge. A fost un meci disputat şi cred eu că doar şansa a făcut ca o echipă să fie câştigătoare şi una să piardă. Meritam un rezultat de egalitate după jocul prestat şi după ocaziile de gol ratate", a declarat preşedintele ieşenilor, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑