Steaua îl vrea pe Ianis Hagi și e gata să ofere un mijlocaș împrumut. "Va pleca, dacă își găsește echipă"



029 августа 2015

 

**VIDEO** Steaua îl vrea pe Ianis Hagi și e gata să ofere un mijlocaș împrumut.

Ianis Hagi ar putea ajunge la Steaua. Campionii recunosc că și-ar dori să-l transfere pe căpitanul de la Viitorul, chiar înaintea meciului direct, deși nu știu, deocamdată, dacă "Regele" e de acord cu o asemenea mutare.

Mijlocașul de 16 ani a jucat 6 meciuri în acest sezon pentru Viitorul și a marcat un gol, în etapa precedentă, în victoria cu 4-0 contra lui Poli Timișoara. Duminică, în meciul transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, va întâlni Steaua pentru prima dată în carieră.

Viitorul are o singură victorie în cele 6 meciuri jucate împotriva Stelei până acum.

"Trebuie să îl întrebați pe Gică Hagi dacă ni-l dă, noi îl vrem.", a declarat Valeriu Argăseală.

"Sunt motivat. Pregătit pentru meci, sută la sută concentrat, sper să iasă bine.", spune și Ianis Hagi.

"Nu e o noutate că Hagi vrea s-o bată pe Steaua și cred că într-adevăr își dorește s-o bată. E o echipă frumoasă, o echipă care își merită locul, însă, în aceeași măsură, nici Steaua n-o să mai fie ținta echipelor care vor să câștige puncte pe seama ei.", a mai spus Valeriu Argăseală.

Rămasă în afara Europei, Steaua e dispusă să renunțe la unul dintre transferurile din această vară. Oficialii roș-albaștri vor să-l împrumute pe fostul mijlocaș de la Gaz Metan, Aymen Tahar, care nu a impresionat în cele aproape 350 de minute în care a fost folosit de Mirel Rădoi.

"Este posibil să plece, în măsura în care el își va găsi o echipă, pentru că toți jucătorii care au contract trebuie să își desfășoare contractul până la capăt. Dacă își va găsi o echipă, va pleca, dar împrumut. În acest moment cred că nu o să mai aducem jucători, dar, în aceeași masură, trebuie să gestionăm această perioadă cu foarte mult calm, pentru a putea să trecem mai ușor peste ea.", a mai spus președintele Stelei.

Steaua - Viitorul se joacă duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑